Makaronun düzgün hazırlanma qaydası
Makaronun düzgün hazırlanma qaydası
Makaron dedikdə bir çoxumuzun ağlına qısa zamanda hazırlanan xilasedici yemək gəlir. Xüsusilə tələbəlik dövründə dərsdən sonra əksər tələbələrin istifadə etdiyi qida növüdür.
Menyunun tərtibi
Menyunun tərtibi
Yaxşı təşkil olunmuş menyular müştəri təmini, işçilər arasında balanslı vəzifə bölgüsü, işçilərin motivasiyası,alqı satqının yüngülləşməsi, xidmətin nizamlı işləməsi kimi faydalı fəaliyyət göstərir.
VİP Servis paketi
VİP Servis paketi :
Etika Akademiyası olaraq aşağıda qeyd olunmuş təşkilatların uyğun bildiyi və təsdiqlətdiyi bütün dünyada qəbul olmuş standartlarla uyğun olan turizm sahəsində hədəflərin müvəffəqiyyətinə nail ola bilirik.
İtalyan mutfağının özellikleri
İTALYAN MUTFAĞININ ÖZELLİKLERİ
İtalya, Akdeniz’in göbeğinde, cıvıl cıvıl ve şamatalı insanlarıyla dünya mutfakları arasında en leziz lezzetlere sahip olanlardan biri.
Bayat Ekmekleri Değerlendirme
Bayat Ekmekleri Değerlendirme
Kahvaltılarda taze ekmek yemeği kim sevmez ki?
Şöyle çıtır çıtır, üzerine sürülen tereyağının eriyen kokusu, leziz bir beyaz peynir, ağzınız sulandı değil mi?